Plnený bravčový bôčik.
Potrebuješ :
Jeden bôčik, môže mať asi 500g ale to nie je podstatné v tomto recepte.
Soľ, korenie, rascu
3 suché rožky na plnku
Mlieko do ktorého namočíš rožky
Petržlenovú vňať
Postup:
Bôčik si umyješ osušíš a osolíš, pridáš korenie a rascu. Stredom si ho prerežeš. Urobíš si plnku, a to tak že tie namočené rožky v mlieku vyžmýkaš, pridáš k nim vňať a soľ. Bôčik si daj na alobal a a polož ho na bok, roztiahneš go a pridáš do neho plnku. Potom ho daj piecť na pekáč, aj s tým alobalom aby ti plnka nevyšla von. Ono by sa to malo zašiť ale pochybujem že má niekto doma takú veľkú ihlu. To nemám ani ja :)
Ja si z toho alobalu urobím takú vaničku a potom to dám piecť do srnčieho chrbátu.
Peč cca 45minút na 180°C.
Dobrú chuť.
Jeden bôčik, môže mať asi 500g ale to nie je podstatné v tomto recepte.
Soľ, korenie, rascu
3 suché rožky na plnku
Mlieko do ktorého namočíš rožky
Petržlenovú vňať
Postup:
Bôčik si umyješ osušíš a osolíš, pridáš korenie a rascu. Stredom si ho prerežeš. Urobíš si plnku, a to tak že tie namočené rožky v mlieku vyžmýkaš, pridáš k nim vňať a soľ. Bôčik si daj na alobal a a polož ho na bok, roztiahneš go a pridáš do neho plnku. Potom ho daj piecť na pekáč, aj s tým alobalom aby ti plnka nevyšla von. Ono by sa to malo zašiť ale pochybujem že má niekto doma takú veľkú ihlu. To nemám ani ja :)
Ja si z toho alobalu urobím takú vaničku a potom to dám piecť do srnčieho chrbátu.
Peč cca 45minút na 180°C.
Dobrú chuť.