Gulášová polievka.
Potrebuješ:
30g masti
40g cibule
150g hovädziny
150g bravčoviny
soľ, rascu, mletú papriku
1,5l vody
1ks mrkvy
1ks petržlenu
1ks zelenej papriky
400g zemiakov
jeden malý pretlak
Postup:
Na masti zapeníme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú papriku, hovädzinu.
Mäso hneď posolíme, pridáme rascu, mletú papriku a postrúhanú mrkvu s petržlenom.
Keď je hovädzie mäso pripražené pridáme bravčové mäso. Poriadne premiešame a necháme zapražiť bravčovinu. Zalejeme vodou a varíme kým nie je mäso mäkké. Keď je mäso mäkké pridáme na kocky pokrájane zemiaky a po uvarení zemiakov pridáme pretlak.
Dobrú chuť.
30g masti
40g cibule
150g hovädziny
150g bravčoviny
soľ, rascu, mletú papriku
1,5l vody
1ks mrkvy
1ks petržlenu
1ks zelenej papriky
400g zemiakov
jeden malý pretlak
Postup:
Na masti zapeníme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú papriku, hovädzinu.
Mäso hneď posolíme, pridáme rascu, mletú papriku a postrúhanú mrkvu s petržlenom.
Keď je hovädzie mäso pripražené pridáme bravčové mäso. Poriadne premiešame a necháme zapražiť bravčovinu. Zalejeme vodou a varíme kým nie je mäso mäkké. Keď je mäso mäkké pridáme na kocky pokrájane zemiaky a po uvarení zemiakov pridáme pretlak.
Dobrú chuť.